fi | sv | eng

Viestintäkoulutukset 2014

SOSTEn viestintäkoulutukset antavat eväitä järjestötoimijoiden viestintään. Miten viestintä on osa koko järjestön johtamista? Ja kuinka hyödynnetään paremmin digitaalista viestintä maailmaa ja sosiaalisen median kanavia?

Vaikuttava viestintä -koulutukset

Jatkuva uutisten virta, sosiaalinen media ja ihmisten osallistumisen muutokset haastavat järjestöviestinnän tekemisen tapoja. Vaikuttava viestintä -koulutuksessa pohditaan vaikuttavan viestinnän suunnittelua käytännönläheisesti, osallistumisen ja vertaisten tuottaman viestinnän aikakaudella. Koulutuksessa tarkastellaan viestinnän suunnittelua hankkeen tai järjestön teemojen koko elinkaaren näkökulmasta. Alustusten jälkeen työskennellään työpajoissa.

Koulutuspaikkakunnat ovat:
25.3.2014 Joensuu
8.4.2014 Jyväskylä

Vaikuta somella -viestintäkoulutus

Koulutus antaa käytännön eväitä some -viestinnän suunnitteluun ja toteuttamiseen järjestöissä. Miten suunnittelet vaikuttavaa some-viestintää kohderyhmille? Kuinka rakennat yhteisöllisyyttä ja osallisuutta hyödyntäen sosiaalista mediaa? Koulutuksen aikana pohditaan yhdessä mitkä olisivat parhaat kanavat juuri sinun järjestösi käyttöön. Koulutus muodostuu luennoista, pienryhmätyöskentelystä ja sisältää pienen ennakkotehtävän.

6.5.2014 Rovaniemi