fi | sv | eng

Verkkoluennot

Verkkoluennot ovat tiiviitä tunnin mittaisia katsauksia yhdistystoiminnan sisältöihin luottamushenkilöiden työn tueksi. Tehokkaita tietoiskuja voi seurata netin kautta suorana tai katsella tallenteena myöhemmin.

Verkkoluennot toteutuvat arki-iltana pääsääntöisesti klo 16.50-17.50. Osallistuminen on mahdollista kuuntelemalla puheenvuoroja itsenäisesti verkkoyhteyden avulla tai osallistumalla eri puolilla Suomea järjestettäviin yhteisiin tilaisuuksiin, joissa lähetystä katsotaan yhdessä. Luento jää tallenteeksi verkkoon ja sitä voi katsoa myöhemmin yksin tai yhdessä muiden toimijoiden kanssa.

Lähetyksen seuraamista varten tarvitset tietokoneen, nettiyhteyden ja kaiuttimen. Lue ennen katselua alempana olevat ohjeet live-lähetyksen ja tallenteen käytöstä!

Luento toteutetaan ja lähetetään SOSTEn toimipisteessä Helsingissä, osoitteessa Hämeentie 15 (käyntiosoite: Lintulahdenkatu 2), ellei muuta ole ilmoitettu. Yleisö paikan päälle on erittäin tervetullutta.

Tilaisuuksiin paikan päällä voi osallistua rajattu määrä henkilöitä. Tilaisuus alkaa klo 16.30 kahvitarjoilulla ja vetäjän tervehdyksellä klo 16.45. Ilmoittautumislomakkeet paikan päälle löytyvät tältä sivulta aina hyvissä ajoin ennen ajankohtaa.

Tervetuloa kuulolle päivittämään tietosi!

 

Ohjeet lähetyksen katseluun

Saat parhaan katselukokemuksen Internet Explorer –selaimella. Ruudulla yhtä aikaa näkyvän luennoitsijan videokuvan ja esitysdiojen yhteensovittaminen toimii parhaiten kyseisellä selaimella.

Mahdollisissa ongelmatapauksissa ja tietokoneesi asetuksia koskevissa kysymyksissä sinun tulee olla yhteydessä oman organisaatiosi tekniseen tukeen. Voit myös ensin kokeilla ladata sivun uudelleen (F5 tai reload).

Lisätietoja

koulutussuunnittelija Riitta Ikonen
puh. 050 531 3556
sähköposti etunimi.sukunimi@soste.fi

Seuraava verkkoluento

26.11.2014 Arviointi johtamisen tukena

Lue lisää