fi | sv | eng

Projektikoulutukset

Vuonna 2014 toteutamme projektikoulutuksen 5.-6.2.2014 Helsingissä yhdessä Allianssin kanssa.

Vuonna 2013 tukea projektityöhön tarjottiin osana Toimi, vaikuta, verkostoidu! -koulutusta.

Innokylä on hyvinvointi- ja terveysalojen avoin innovaatioyhteisö, joka tarjoaa tietoa ja työkaluja kehitystyöhön sekä kehitettyjen käytäntöjen levittämiseen ja soveltamiseen. Innokylässä toimijat voivat löytää toisensa ja kehittää yhdessä. Innokylä on avoin ja maksuton kaikille. Ohjaavina periaatteina toimivat avoimuus sekä vuorovaikutus, jotka mahdollistavat yhteisen tekemisen, kehittämistyön tulosten vapaan hyödyntämisen ja resurssien tehokkaan käytön.

Innokylä tarjoaa työkaluja projektityön eri vaiheisiin.

Hyödynnä hankepankkia jo hankkeen suunnittelusta lähtien. Voit myös löytää yhteistyökumppaneita ja katsastaa, millaisia projekteja Suomessa on meneillään

Kehittämisympäristö on kehittämisen ja jakamisen areena. Tehosta käytäntöjen jakamista ja kehittämistyösi näkyvyyttä. Hyödynnä ja sovella muiden kehittämistyön tuloksia vapaasti.

Hae Innopalkintoa! Innokylä haastaa vuosittain hyvinvointi- ja terveysalan toimijoita etsimään ja kuvaamaan sekä hankkeissa että perustyössä syntyneitä toimintamalleja. Vuonna 2013 palkinto myönnettiin Visioverkolle, Lapin ensi- ja turvakodin etäpalvelulle.

Projektien arviointiin saa tukea myös SOSTEn arviointitoiminnasta.