fi | sv | eng

Järjestöjohtamisen koulutusohjelma alk. 9/2014, Helsinki

SOSTE, Allianssi ja Valo toteuttavat yhdessä Rastorin kanssa Järjestöjohtamisen koulutuksen. Koulutus valmistaa suorittamaan virallisen näyttötutkintojärjestelmään kuuluvan johtamisen tai yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon.

Koulutus sopii sinulle, joka vastaat järjestössä jonkin vastuualueen johtamisesta. Voit olla nimikkeeltäsi esimerkiksi päällikkö, johtaja, koordinaattori tai asiantuntija.

Kokonaisuus muodostuu lähiopetuspäivistä, etätehtävistä verkko-oppimisympäristössä ja työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta. Käytännönläheinen ja johtamisen haasteisiin paneutuva koulutusohjelma antaa työkalupakin päivittäiseen työhösi. Kehität järjestösi toimintaa, omaa johtamisosaamistasi ja voit myös verkostoitua muiden osallistujien kanssa.

Osallistumismaksu:

Erikoisammattitutkinnon suorittamiseen on mahdollista hakea rahoitusta eri lähteistä, jolloin rahoitusvaihtoehdot kartoitetaan osallistujakohtaisesti. Vaihtoehtoina ovat oppisopimus (omarahoitusosuus riippuu osallistujan tämänhetkisestä osaamisesta), valtionosuus (jolloin omarahoitusosuus 1 100 €, alv 0 %) tai kokonaan omakustanteinen (5 100 € + alv). Lisäksi kaikille tulee maksettavaksi tutkintomaksu 58 €, alv 0 %.

Lisätietoa saa Rastorin yhteyshenkilöiltä: asiakasratkaisupäällikkö Kaija Lehtinen puh. 020 7798 259 ja koulutussuunnittelija Maiju Salonen puh. 020 7798 219, sähköposti etunimi.sukunimi@rastor.fi

Ilmoittautuminen koulutukseen 14.3.2014 mennessä verkossa tai ottamalla yhteyttä Rastorin yhteyshenkilöihin. Lisätietoja ja ilmoittautuminen tästä 

Koulutusprosessia koskeva infotilaisuus

SOSTEn jäsenille pidetään SOSTEssa 14.2. klo 14 – tervetuloa paikalle kuulemaan lisää ja keskustelemaan yksityiskohdista. Mikäli ajankohta ei sovi, voit osallistua infotilaisuuksiin myös Allianssissa (27.2.2014 klo 15) tai Valossa (14.2.2014 klo 9). Tilaisuuden kesto on noin tunti. Infotilaisuuteen osallistuminen ei sido mihinkään ja tilaisuus on maksuton.

Ilmoittautuminen kaikkiin infotilaisuuksiin viimeistään noin viikkoa ennen sähköpostilla Rastoriin: maiju.salonen@rastor.fi.

Yhteyshenkilö SOSTEssa on koulutuspäällikkö Sirpa Sulku, puh. 040 842 3678, sähköposti etunimi.sukunimi@soste.fi