fi | sv | eng

Käytännön infoa koulutuksista

Yleiset peruutusehdot

SOSTEn maksullisissa koulutuksissa ja tapahtumissa noudatetaan seuraavia peruutusehtoja, ellei yksittäisen tilaisuuden yhteydessä ole muuta ilmoitettu:

Osallistumisen peruminen ilman kuluja on mahdollista kaksi viikkoa ennen tapahtumaa. Sen jälkeen tapahtuneesta peruuttamisesta tai jos peruutusta ei ole tehty lainkaan, veloitetaan 100 % osallistumismaksusta.

Sairastumisesta johtuvissa peruutuksissa, jotka on tehty määräajan jälkeen, osallistumismaksu voidaan jättää veloittamatta lääkärintodistuksen perusteella. Toimistokuluina laskutetaan kuitenkin vähintään 20 € tai todelliset tarjoilu- ja majoituskustannukset tai muut vastaavat kustannukset.

Toisen henkilön voi vaihtaa maksutta osallistujaksi, mikäli se on tapahtuman kohderyhmän kannalta mahdollista.

Kaikki peruutukset tulee tehdä kirjallisesti sähköpostilla: koulutus @ soste.fi

Suurissa tapahtumissa voi olla poikkeavat peruutusehdot. Nämä ehdot kuvataan kyseisen tapahtuman yhteydessä.

SOSTE pidättää oikeuden tilaisuuden peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä mahdollisiin aikataulu-, puheenvuoro- ja paikkamuutoksiin.

Maksuttomat tilaisuudet

Maksuttomissa tilaisuuksissa pyydämme ystävällisesti perumaan osallistumisen kaksi viikkoa ennen tilaisuutta. Näin vältämme tarjoiluista aiheutuvan ruokahävikin. Joissakin tapauksissa veloitamme peruuttamattomista ilmoittautumista meille aiheutuneet tarjoilu- tai muut vastaavat kulut (mikäli näin tehdään, se ilmoitetaan kyseisen tapahtuman yksilöidyissä peruutusehdoissa).

Peruutukset tulee tehdä kirjallisesti sähköpostilla: koulutus @ soste.fi

Osallistumisvahvistukset

Ilmoittautuessasi nettisivujemme kautta sähköisellä ilmoittautumislomakkeella saat heti automaattisen viestin sähköpostiisi ilmoittautumisen onnistumisesta. Lähetämme vahvistuksen osallistumisesta ja muut käytännön tiedot sähköpostitse ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen.

Lisätietoja: koulutus @ soste.fi

Koulutusten laskutuskäytännöt

Koulutusten osallistumismaksut laskutetaan pääasiassa ilmoittautumisajan päättyessä. Poikkeukset ovat mahdollisia ja niistä tiedotetaan kyseisen tilaisuuden kohdalla.

Lisätietoja: Taloussihteeri Päivi Korventausta, puh. 050 339 3960, etunimi.sukunimi @ soste.fi

Tietosuojaseloste

SOSTEn tietosuojaseloste löytyy täältä.

Päivitetty 05/2018