fi | sv | eng

Järjestöjohdon foorumit

SOSTE järjestää vuosittain kaksi jäsenjärjestöjen johdolle tarkoitettua foorumia. Alkuvuoden kaksipäiväinen tammifoorumi on tarkoitettu SOSTEn jäsenjärjestöjen toiminnanjohtajille ja puolen päivän mittainen syysfoorumi sekä jäsenjärjestöjen puheenjohtajille että toiminnanjohtajille.

Ajankohtaista tietoa ja verkostoitumista

Foorumit tarjoavat ajankohtaista ja tulevaisuutta ennakoivaa tietoa keskeisistä vaikuttamistoiminnan kysymyksistä ja yhteiskunnallisesti merkittävistä muutossuunnista järjestöjohtamisen näkökulmasta. Ne antavat mahdollisuuden verkostoitua järjestöjen johtajien ja yhteiskunnan eri vaikuttajien kanssa. Foorumit mahdollistavat hyvien järjestöjohtamisen käytäntöjen leviämisen sekä vertaissparrauksen.

Tulevat foorumit:

SOSTEn järjestämän Järjestöjohdon tammifoorumin tilalla toteutuu vuonna 2019 isompi kattojärjestöjen yhteistapahtuma. Tilaisuuden järjestävät Allianssi, Suomen Olympiakomitea ja SOSTE, yhteistyössä Veikkaus. Tilaisuus on tarkoitettu jäsenjärjestöjen puheenjohtajille ja toiminnanjohtajille. Lisätietoja ohjelmasta, osallistumismaksuista ja ilmoittautumisesta tulossa syksyllä.

Lisätietoja:

Outi Majanen
koulutussuunnittelija

outi.majanen @ soste.fi
puh. 040 593 5350