fi | sv | eng

SOSTEn alueelliseen toimintaan muutoksia

02.05.2016, 14:54

Toukokuun alusta alueilla eri puolella Suomea työskennelleet SOSTEn erityisasiantuntijat siirtyvät SOSTEn sisältötiimeihin eri sisältöasioiden asiantuntijoiksi. Vastaisuudessa alueellinen työ on entistä enemmän osa jokaisen sostelaisen työtä.

Alueverkostot jatkavat

SOSTEn koordinoimat alueverkostot kokoontuvat edelleen. Verkostotoimintaa koordinoivat erityisasiantuntijat Erica Mäkipää ja Tuula Peltoniemi.

Koulutuskiertueet eri puolilla maata jatkuvat, samoin verkkoluennot. Yhteistyökumppanit voivat edelleen järjestää aluekatsomoja, joissa verkkoluentoja katsotaan yhdessä ja teemasta käydään keskustelua. Ohjeita verkkoluennoista ja aluekatsomojen järjestämisestä löytyy SOSTEn verkkosivuilta. Yhteyshenkilö on koulutussuunnittelija Riitta Ikonen, riitta.ikonen(at)soste.fi.

Keskinäistä tiedonvaihtoa ja alueellisia palveluita

SOSTEn alueelliset uutiskirjeet lakkaavat. Yhdistysten kannattaa kehittää keskinäistä tiedonvaihtoaan ja hyödyntää olemassa olevia järjestöjen yhteisiä tiedotuskanavia, kuten Jelli.fi ja Toimeksi.fi -palveluita sekä Innokylää.

Tietoa SOSTEn ja sen jäsenistön tapahtumista saa SOSTEkirjeestä, jonka voi tilata tästä. Tiistaisin ilmestyvä SOSTEkirje kertoo lyhyesti ajankohtaiskuulumisia SOSTEsta, jäsenjärjestöistä ja niiden kumppaneista sekä toimintaympäristön uutisia.

Aineistoa SOSTEkirjeeseen voi lähettää osoitteeseen sostekirje(at)soste.fi. Sitä toivotaan viimeistään kirjeen ilmestymistä edeltävänä perjantaina. Runsaan tarjonnan vuoksi kaikki materiaali ei aina sovi kirjeeseen.

Rohkeasti yhteyttä

Kaikissa sisältökysymyksissä voi kääntyä SOSTEn asiantuntijoiden puoleen. Heidän yhteystietonsa ja tehtäväkuvauksensa löytyvät tästä.

SOSTEn koulutustiimi ottaa mielellään vastaa koulutustoiveita ja ehdotuksia koulutusten paikkakunniksi. Koulutustiimin tavoitat sähköpostilla koulutus(a)soste.fi.