fi | sv | eng

Linjat kuumina - kurkistus kulissien taakse

22.05.2014, 15:35

Meneillään on M/S SOSTEn valmistelujen kiireinen vaihe. Kurkista kulissien taakse ja lue mikä nyt on pinnalla!

Monipuolinen risteilypaketti tuo sote-järjestöjen ulottuville laajan kattauksen asiaa, kohtaamista sekä virkistäytymistä ja viihdettä. Risteily on ainutlaatuinen, sillä se on ensimmäinen sote-järjestöille suunnattu oma risteily.

Monipuolinen ohjelma tarjoaa jokaiselle jotakin

Ohjelma sisältää satoja puheenvuoroja ja kymmeniä teemaseminaareja. Ensimmäisessä vaiheessa jäsenyhteisöiltä kerättiin ideoita ja ohjelmaehdotuksia. Ehdotuksista on möyhitty, tiivistetty ja paketoitu kiinnostava ja kattava kokonaisuus.

"Olen iloisesti yllättynyt miten monipuolinen ohjelma on", myhäilee Kiril Häyrinen, sostelainen ohjelmapaletin kokoamisen taustalla. "Alkujaan ehkä ajattelimme ohjelman antavan eväitä erityisesti järjestöjen työhön, mutta seminaareissa käsitellään laajasti myös monia muita aiheita, kuten terveellistä asumista, esteetöntä asuinympäristöä sekä hyvinvointitalouden teemoja." , luettelee Kiril.

Meneillään on ohjelmakattausten kokoaminen ja seminaarisisältöjen viimeistely. Valmiita ohjelmakattauksia ovat viestinnän, arvioinnin ja johdon kattaukset. "Valmiiksi katetuista pöydistä, ikään kuin ohjelmapoluista, osallistujan on helpompi löytää itseään kiinnostava sisältö," selvittävät Riitta Ikonen ja Jennika Orpana, koulutussuunnittelijat risteilyvalmistelujen hermokeskuksesta.

Ohjelma on myös aikataulutettu niin, että teemakattauksen puheenvuorot on mahdollista kuulla. "Lisää kattauksia kootaan lähiviikkoina", Riitta ja Jennika kertovat. "Ainakin sosiaali- ja terveysalan sisältöihin pureutuva sekä työhyvinvointiin liittyvät kattaukset ovat työn alla", he uskaltavat paljastaa.

Risteilyn ympärille on syntynyt innostunut pöhinä Kiril kertoo. "Pakko sinne on lähteä, kun muutkin lähtevät" -kommentin olen kuullut monesta järjestöstä, Kiril iloitsee.

Risteilylle odotetaan noin 1500 osallistujaa sote-järjestöistä sekä kumppaneilta. Tällä hetkellä ilmoittautumisia satelee parinsadan viikkovauhtia. Ilmoittautuminen edullisempaan ennakkohintaan on mahdollista 8.6 saakka.

Näyttelyosastoilla kysyt neuvoa ja tapaat kumppanit

M/S SOSTElle järjestetään myös laaja näyttelyosasto ja paikalle odotetaan kymmeniä yrityskumppaneita.

Kumppanit tuottavat ohjelmaa, näkyvät laajasti näyttelyosastoilla ja tarjoavat järjestötoimijoille luontevia yhteistyön paikkoja. Risteilylle paketoidaan myös teemakohtaisia näyttelyitä, kuten Hyvinvoinnin vyöhyke, josta voi hakea virkistystä ja voimaa arkeen. Viestinnän ammattilaisille suunnatusta Viestintäpuutarhasta löydät viestinnän arkeen palveluja tarjoavia yrityksiä.

Lue lisää

  • M/S SOSTE, 8.-9.10.2014, Silja EuropaLue uusin ja ajantasaisin tieto ohjelmasta ja Ilmoittaudu mukaan!

  • M/S SOSTE FacebookissaTule pöhisemään! Liity keskusteluun ja sovi vaikkapa verkostotapaaminen laivalle tai etsi kollegoja jakamaan suurta hyttiä. Seuraa valmisteluja lähietäisyydeltä!
  • #MSsoste -tunnuksella keskustelua käydään twitterissä

Teksti: Laura Kouri

Kommentointi

Otsikko:
Nimi:
Kommentti:
 

SOSTEblogi

Keskustele ja kehitä järjestötyötä sekä hyvinvointia yhdessä!

Teemoissa keskustellaan SOSTElle tärkeistä aiheista. Kirjoittajina oman talon asiantuntijoita ja vierailijoita kentältämme.