fi | sv | eng

Riitta Särkelä on saanut Huoltajan mitalin ansiokkaasta toiminnastaan sosiaalialan hyväksi

26.11.2013, 13:41

Huoltaja-säätiö juhli 60-vuotissyntymäpäiviään työseminaarissa 21. marraskuuta 2013 Kuntatalolla. Tilaisuudessa muistettiin Huoltajan mitalilla 15 henkilöä. Riitta Särkelä on yksi tunnustuksen saaneista. Häntä kiitettiin paitsi ansioistaan sosiaalialalla myös järjestöjen ja Huoltaja-säätiön yhteistyön tekijänä ja edistäjänä.

Muut mitalin saaneet ovat sosiaali- ja terveysministeri Paula Risikko, sosiaali- ja terveysministeriön entinen kansliapäällikkö Kari Välimäki, sosiaalineuvos Martti Lähteinen, apulaisosastopäällikkö Reijo Väärälä, sosiaali- ja terveysasiain johtaja Tarja Myllärinen, kehittämispäällikkö Mervi Tolonen, johtaja Jouni Nummi, sosiaali- ja terveysjohtaja Varpu-Leena Aalto, johtaja Maija Kyttä, johtaja Sirkka-Liisa Pylväs, palvelutuotantojohtaja Petri Virtanen, dosentti Sakari Möttönen, rehtori Jorma Niemelä ja johdon erityisasiantuntija Paavo Vuotilainen.

Riitta Särkelää onnittelivat Huoltaja-säätiön hallituksen puheenjohtaja Harri Jokiranta, säätiön toiminnanjohtaja Ulla Salonen-Soulié ja isännistön puheenjohtaja Maija Perho.

Lue lisää

Huoltajan mitalilla muistettiin sosiaalialalla ansioituneita