fi | sv | eng

Nosteen päätoimittaja vaihtuu

07.02.2014, 17:02

Hyvinvointipoliittisen Noste-lehden uudeksi päätoimittajaksi on nimitetty Panu Laturi, 42. Samalla lehden toimitus pienenee ja ilmestymiskertojen määrä vähenee viidestä neljään taloudellisista syistä.

Panu Laturi hoitaa päätoimittajan tehtäviä oman toimensa ohella. Hän toimii johtajana SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry:ssä, joka julkaisee lehteä yhdessä Huoltaja-säätiön kanssa.

Lehden ensimmäinen päätoimittaja Ilkka Karisto siirtyi hitaan journalismin palvelun Long Playn toimitussihteeriksi. Lehden toimituspäällikkönä jatkaa Lea Suoninen-Erhiö. Toinen toimituspäällikkö Erja Saarinen siirtyy lehdestä SOSTEn viestintäryhmään viestinnän asiantuntijaksi.

”Meillä on ollut erittäin hyvä toimitus, jonka ammattitaidosta kertoo muun muassa Nosteen eilinen valinta vuoden 2013 parhaaksi asiakaslehdeksi Design & Print Awards –kilpailussa”, Panu Laturi toteaa.

”Myös lukijat ja julkaisijat ovat olleet lehteen hyvin tyytyväisiä. Valitettavasti yrityksistä huolimatta taloudellisten resurssien rajat tulivat vastaan, mutta löysimme ratkaisun, joka mahdollistaa lehden jatkon”, Panu Laturi toteaa.

Nosteen tämän vuoden ensimmäinen numero ilmestyy tänään 7.2.2014.

Lisätietoja

päätoimittaja Panu Laturi, Noste, puh. 050 520 8337, panu.laturi@soste.fi

SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry on valtakunnallinen kattojärjestö, joka kokoaa yhteen yli 240 sosiaali- ja terveysalan järjestöä ja yhteisöä. Huoltaja-säätiö on riippumaton sosiaalihuollon vaikuttaja, joka kokoaa alan asiantuntemusta ja vahvistaa alan tieto- ja osaamispohjaa.