fi | sv | eng

Knaapi-Lamminen johtajaksi SOSTEeen

27.06.2013, 13:57

Anne Knaapi-Lamminen on nimitetty SOSTEn johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 1.8.2013 alkaen. Aiemmin Kuntaliitossa Innokylän päällikkönä työskennellyt Knaapi-Lamminen lujittaa SOSTEn vahvaa sosiaali- ja terveyspoliittista osaamista.

Knaapi-Lamminen vastaa SOSTEssa sosiaali- ja terveyspolitiikkaan sekä siihen läheisesti liittyvien muiden yhteiskuntapolitiikan alueisiin liittyvästä valmistelusta, kehittämisestä ja vaikuttamisesta.

– Knaapi-Lammisen vahva kokemus kansallisen terveys- ja hyvinvointialan palveluinnovaatiohanke Innokylän päällikkönä, peruspalvelukuntayhtymän johtajana ja kansanedustajana tarjoaa erinomaisen taustan SOSTEn vision, yhdessä tehdyn hyvinvoinnin toteuttamiselle, kertoo pääsihteeri Vertti Kiukas.

– Ihmisten hyvinvointi ja sitä tukevan palvelujärjestelmän innovatiivinen uudistaminen ovat olleet minulle avainsanoja työssäni jo pitkään. Haluan SOSTEssa kehittää sosiaali- ja terveysalan toimintatapoja ihmislähtöiseksi ja rakentaa erityisesti avointa yhteistyötä järjestöjen sekä julkisen ja yksityisen sektorin välillä. Ihmisten hyvinvointia luodaan rohkeasti sektorirajattomalla ajattelulla, ei hallinnon himmeleillä, Knaapi-Lamminen kertoo.

Lisätietoja

pääsihteeri Vertti Kiukas, puh. 040 592 4287, vertti.kiukas@soste.fi
Anne Knaapi-Lamminen, puh 050 430 1612, anne.knaapi-lamminen@kuntaliitto.fi