fi | sv | eng

Järjestökehittäjä, hae Innotuutorikoulutukseen!

03.06.2014, 10:39

Innokylä

Toimitko sosiaali- ja terveysalan kehittämistehtävissä?
Haluatko vahvistaa osaamistasi ja innovatiivisuuttasi?

Haku pääkaupunkiseudun Innotuutorikoulutukseen on nyt käynnissä. Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena ja se tähtää tuotekehittäjän erikoisammattitutkinnon suorittamiseen. Ilmoittaudu ryhmään mukaan 31.8. mennessä. Koulutus alkaa syyskuussa. Lisätietoja antaa Hanna Svensberg Verutumista.

Ilmoittautumislomake

Vuoden 2014 aikana käynnistyy myös yksi alueellinen ryhmä kysynnän mukaan. Alueellisen ryhmän toteutus vaatii vähintään 15 osallistujaa.

Innotuutorikoulutus - kehity kehittäjänä

Innokylä ja Verutum Oy kutsuvat sinut Innokylän sosiaali- ja terveysalan kehittäjille suunnattuun tuutorikoulutukseen. Koulutus kohdistuu erityisesti avoimen, monitoimijaisen ja asiakaslähtöisen kehittämisen edistämiseen hyvinvointi- ja terveysalalla. Se valmentaa yhteiskehittämiseen, perehdyttää strategia- ja käyttäjälähtöiseen kehittämiseen, käyttäjälähtöisten ja asiakkaita osallistavien menetelmien käyttöön, vertaisoppimistilanteiden vetämiseen ja kehittämisprojektien hallintaan sekä johtamiseen. Koulutuksen käyneet voivat koulutuksen jälkeen toimia Innotuutoreina osana tuutoriverkostoa eli tukea vertaisiaan käytäntöjen kehittämistyössä.

Innotuutorien verkosto

Koulutukseen osallistuminen

Koulutus on maksuton ja kestää noin 18 kk. Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena ja se tähtää tuotekehittäjän erikoisammattitutkinnon suorittamiseen. Koulutukseen osallistuminen edellyttää oppisopimuksen solmimista alueellisen oppisopimustoimiston kanssa. Oppisopimus voidaan solmia, mikäli oppisopimuskoulutuksen edellytykset ovat voimassa. Verutum Oy koordinoi yhteydenpitoa oppisopimustoimistoihin.

Koulutuksessa käytetään alustajina ja luennoitsijoina alan johtavia asiantuntijoita. Matkat, lounaat, majoitukset ja tutkintomaksun (58 euroa) osallistujat kustantavat itse. Osallistujilla tulee koulutuksen alkaessa olla jokin oma kehittämisprojekti, jonka edistämisessä käyttäjälähtöisen kehittämisen menetelmiä harjoitetaan läpi koulutuksen.

Tervetuloa mukaan!

Innokylä