fi | sv | eng

Innomarkkinoille ilmoittautuminen on alkanut

24.10.2012, 09:00

Innomarkkinoille ilmoittautuminen on alkanut ja tapahtuman ohjelma on julkaistu. Innomarkkinat on sosiaali- ja terveysalan kehittämisen huipputapahtuma joka järjestetään 28.11.2012 Espoon Otaniemessä Dipolissa. Tapahtuma on maksuton ja tarkoitettu kaikille sosiaali- ja terveysalan kehittämisestä kiinnostuneille ammattilaisille.

Innomarkkinat tarjoaa mahdollisuuksia alan yhteisen innovaatiokeskustelun käymiseen, hyvien käytäntöjen vertailuun ja levittämiseen sekä yleiseen alan ajatusten vaihtoon. Tapahtumaan mahtuu 350 osallistujaa, joten ilmoittaudu pian.

Ilmoittaudu Innomarkkinoille

Ohjelmassa paneelikeskustelu painavista asioista

Innomarkkinoiden ohjelma on täynnä painavaa asiaa. Mukana on paneelikeskustelu otsikolla Tasapainoilua - kenen ehdoilla sosiaali- ja terveysala uudistuu? Paneeliin osallistuu sosiaali- ja terveysministeriön kansliapäällikkö Päivi Sillanaukee, valtiovarainministeriön valtiosihteeri Anna-Kaisa Ikonen, Oulun apulaiskaupunginjohtaja Sinikka Salo, Joukkoenkeli Oy:n hallituksen puheenjohtaja Timo Berry sekä kunta- ja aluejohtamisen yliopistonlehtori Jenni Airaksinen Tampereen yliopistosta.

Tapahtumassa jaetaan myös Innopalkinto innovatiiviselle toimintamallille ja palkinnon tulee luovuttamaan sosiaali- ja terveysministeri Paula Risikko.

Tutustu Innomarkkinoiden ohjelmaan

Innokylä tarjoaa osallistujien käyttöön helppokäyttöisen viestiseinän, jossa voi keskustella vapaasti tekstiviestein tai nettiselaimen välityksellä. Keskustelun voi aloittaa jo nyt Facebookissa tai Twitterissä hashtagilla #innomarkkinat.