fi | sv | eng

Innokylän verkkopalvelu uudistui

12.06.2015, 18:53

Uudistus koskee ulkoasua, rakennetta ja toiminnallisuuksia ja sen tavoitteena on toimintojen selkeyttäminen.

Verkostot muuttuivat työtiloiksi

Kaikki Innokylän verkostot muuttuivat työtiloiksi. Uuden työtilan kautta käyttössäsi on kaikki Innokylän työkalut kuten verstas, toimintamalli ja hankkeet. Työtiloissa säilyy kaikki verkostojen ominaisuudet ja kaikki tiedot. Uutena ominaisuutena tulee mahdollisuus tehdä kyselyjä ja käydä keskusteluja. Kyselytyökalu on vielä testikäytössä.
Innovatiivisille hankinnoille oma työtila

Innokylässä voi jatkossa suunnitella ja valmistella innovatiivisia hankintoja. Innovatiivisille hankinnoille tulee oma työtila, jossa voi käydä markkinavuoropuhelua ja tehdä kyselyjä. Hankintatyötilan kautta saa käyttöön lisäksi verstaan, jossa voi tehdä sopimuksenaikaista yhteystyötä sekä toimintamallin, johon voi kuvata valmiin ratkaisun. Innovatiivisista hankinnoista on myös koottu tietopaketti Innokylän sivuille.

Innovatiivisten hankintojen tietopaketti

Ulkoasua selkeytetty

Verstas-, toimintamalli-, hanke-, työtila- ja hankintatyötilatyökalut löytyvät jatkossa päävalikosta kohdasta Työskentely.

Oma työskentely

Kaikki käyttäjien tiedot säilyvät Innokylässä. Omiin kehittämissisältöihin pääsee kun on kirjautunut sisään palveluun verkkopalvelun oikeasta yläkulmasta. Oman nimen alla näkyy linkki oma työskentely. Kaikki omat kehittämissisällöt listautuvat linkin takaa avautuvalta sivulta.

Uusi haku vielä testikäytössä

Uuden haun kaikki toiminnallisuudet ovat käytössä vasta ensi viikolla. Haku työkalujen, asiasanojen tai alueen perusteella ei toimi vielä. Tämä joutuu siitä, että sisältöjä on verkkopalvelussa jo paljon.

Anna palautetta

Kerro mitä olet mieltä uudistuksesta. kokemukset ja näkemykset ovat tärkeitä, sillä palvelua kehitetään Innokylän käyttäjille.

Palautelomake

Tietoa sivustosta

Lisätietoja

Innovatiiviset hankinnat
tutkimuspäällikkö
Juha Koivisto
etunimi.sukunimi@thl.fi
puh. 029 524 7164

Innokylän käyttö ja uudet ominaisuudet
Innokylän päätoimittaja
Riikka Noponen
etunimi.sukunimi@thl.fi
puh. 029 524 7285

Innokylä ja järjestöt
Koordinaattori
Tuula Kolari
tuula.kolari@soste.fi
puh. 040 754 5903