fi | sv | eng

Ilmoittaudu mukaan Pohjanmaan Innotuutori-koulutukseen

09.08.2013, 11:42

Haku Pohjanmaan alueen Innotuutori-koulutukseen on nyt käynnissä. Ilmoittaudu mukaan 31.8. mennessä osoitteessa www.verutum.fi tai Hanna Svensbergille (hanna.svensberg@verutum.fi, gsm. 044 566 2131).

Innotuutori-koulutus on suunnattu hyvinvointi- ja terveysalojen kehittämistehtävissä toimiville henkilöille. Se tarjoaa uusia toimintatapoja oman ja yhteisen kehittämisen edistämiseksi. Koulutuskokonaisuus kestää yhteensä 18 kk sisältäen 12 lähipäivää, jotka toteutetaan Pohjanmaan alueella. Koulutus tähtää tuotekehittäjän erikoisammattitutkintoon. Innotuutoreista voit kysyä lisää Kristel Englundilta (kristel.englund@thl.fi, puh. 029 524 7267).

Koulutuksen sisältö

Innotuutori-koulutus valmentaa yhteiskehittelyyn, käyttäjälähtöisten ja asiakkaiden osallisuutta vahvistavien menetelmien käyttöön, vertaisoppimistilanteiden ohjaamiseen sekä kehittämisprojektien johtamiseen. Koulutettavat tutustuvat koulutuksen aikana Innokylän palveluihin ja työkaluihin ja hyödyntävät niitä oman kehittämistyönsä toteuttamisessa. Koulutuksen käyneet voivat koulutuksen jälkeen toimia Innotuutoreina osana Innotuutorien verkostoa eli tukea vertaisiaan käytäntöjen kehittämistyössä.

Koulutukseen osallistuminen

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena (oppisopimus voidaan solmia, mikäli oppisopimuksen edellytykset ovat olemassa). Koulutukseen osallistuminen edellyttää voimassaolevaa työsuhdetta. Osallistujilla tulee koulutuksen alkaessa olla jokin oma kehittämisprojekti, joka toteutetaan koulutuksen aikana. Koulutus on maksuton, mutta matkat, lounaat, majoitukset ja tutkintomaksun (58 euroa) osallistujat joko kustantavat itse tai työnantaja maksaa nämä. Koulutuksessa käytetään alustajina ja luennoitsijoina alan johtavia asiantuntijoita.

www.innokyla.fi