fi | sv | eng

Hae Innopalkintoa!

10.09.2012, 10:23

Innokylä jakaa ensimmäistä kertaa Innopalkinnon ytimekkäästi kuvatulle toimintamallille, joka on luotu Innokylän keskeisimpiä periaatteita noudattaen. Kilpailun myötä Innokylä haastaa toimijoita etsimään ja kuvaamaan hanke- sekä perustyössä syntyneitä toimintamalleja. Innopalkinnon arvo on 3000 euroa.

Miten mukaan

Ilmoita toimintamalli mukaan kilpailuun 28.9.2012 mennessä. Kilpailuun pääsee mukaan vastaamalla oheiseen kyselyyn.

Hakemuksessa tulee kuvailla toimintamalli ja perustella, miksi siitä olisi hyötyä myös muille ja missä sitä voitaisiin soveltaa. Lisäksi hakemuksessa tulee kertoa, millä keinoin toimintamallia aiotaan markkinoida ja levittää.

Jaossa yhteensä 4000 euroa

Innokylä valitsee hakijoiden joukosta 15 finalistia. Valinnassa hyödynnetään kriteeristöä, joka on koottu yhteistyössä Innokylän toimijoiden ja rahoittajien kanssa. Finalistit julkistetaan Innokylän verkkosivuilla marraskuussa. Yleisö voi äänestää suosikkiaan 28.11. klo 12 asti ja äänestyksen voittaja palkitaan 1000 eurolla.

Finalistien joukosta varsinaisen Innopalkinnon saajan valitsee Innokylän johtoryhmä. Voittaja julkistetaan Innomarkkinoilla 28.11.2012 ja palkinnon tulee luovuttamaan sosiaali- ja terveysministeri Paula Risikko. Palkinnon saajan edustaja kutsutaan mukaan ensi vuoden Innopalkinnon palkintoraatiin.

www.innokyla.fi


Onnea matkaan!