fi | sv | eng

Hae Innopalkintoa - jaossa 4000 euroa!

11.09.2013, 08:00

Innokylä jakaa Innopalkinnon Innokylän kehittämisympäristöön ytimekkäästi kuvatulle toimintamallille, joka on luotu Innokylän keskeisimpiä periaatteita noudattaen. Kilpailun myötä Innokylä haastaa toimijoita etsimään ja kuvaamaan hankkeissa ja perustyössä syntyneitä toimintamalleja. Palkinnon arvo on 3000 euroa ja se jaetaan nyt toista kertaa.

Miten mukaan

Ilmoita toimintamallisi mukaan kilpailuun 30.9.2013 mennessä. Kilpailuun pääsee mukaan vastaamalla kyselyyn, joka aukeaa tästä linkistä.

Jaossa yhteensä 4000 euroa

Innokylä valitsee hakijoiden joukosta 10 finalistia. Valinnassa hyödynnetään kriteeristöä, joka on koottu yhteistyössä Innokylän toimijoiden ja rahoittajien kanssa. Finalistit julkistetaan Innokylän verkkosivuilla marraskuussa. Yleisö voi äänestää suosikkiaan 15.11. asti ja äänestyksen voittaja palkitaan 1000 eurolla.

Finalistien joukosta varsinaisen Innopalkinnon saajan valitsee Innokylän johtoryhmä ja viime vuoden voittaja. Voittaja julkistetaan Innomarkkinoilla 19.11.2013 ja palkinnon tulee luovuttamaan sosiaali- ja terveysministeri Paula Risikko. Palkinnon saajan edustaja kutsutaan mukaan ensi vuoden palkintoraatiin.

Onnea matkaan!

Lue lisää Innokylästä