fi | sv | eng

Äänestä suosikkiasi TERVE-SOS-palkintokisassa!

14.04.2014, 12:59

TERVE-SOS-palkinto 2014

TERVE-SOS-palkintoa haki yhteensä 23 toimintamallia ja niistä on valittu seitsemän finalistia.

TERVE-SOS-palkintofinalistit

Tänä vuonna TERVE-SOS-palkintokilpailussa valitaan varsinaisen voittajan lisäksi myös yleisön suosikki. Yleisö voi äänestää omaa suosikkiaan painamalla toimintamallin yhteydessä olevaa peukutusnappia. Eniten yleisön ääniä eli peukkuja saanut toimintamalli palkitaan rahapalkinnolla. Yleisöäänestys käynnistyy 14.4. ja päättyy tiistaina 7.5. Yleisöäänestyksen voittaja julkistetaan torstaina 8.5.

Finaalissa kaksi järjestöjen toimintamallia

Finaalipaikoilla on kaksi järjestöjen toimintamallia.

Kylille kulttuuria on taide- ja kulttuuripainotteinen ryhmätoiminnan muoto, joka toteutetaan moniammatillisena verkostotyönä. Työn tuloksena syntyy ikäihmisille suunnattua ryhmätoimintaa, joka toteutetaan paikallisesti lähipalveluna. Mallin on kehittänyt Etelä-Pohjanmaan Muistiyhdistys ry.

Kylille kulttuuria -toimintamalli

Huomioi omaiset on ammattilaisille suunnattu menetelmä omaisen tuen tarpeen arviointiin, kun läheisellä on mielenterveysongelmia ja/tai päihderiippuvuutta. Mallin on kehittänyt Omaiset mielenterveystyön tukena Tampere ry.

Huomioi omaiset -toimintamalli

Finalistit esillä Innotorilla

Innokylä järjestää 7.–8.5. TERVE-SOS-tapahtuman yhteydessä Innotorin, jossa puhutaan innovaatioista, työskennellään yhdessä sekä laitetaan TERVE-SOS-palkinnon hakijat tulikokeeseen. Hakijoita sparraa YLEn toimittaja Paavo Häikiö. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Katso koko ohjelma tästä.

Innokylän logo